# # 2 # 3 'sebuah persinggahan sementara': salam pagi isnin..bola bola bola :)
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, December 27, 2010

salam pagi isnin..bola bola bola :)

yeayyyyy...MALAYSIA MENANG!..

huhuhu..memang aku ni minat betol tgk bola..tapi x perasan bila aku start tgk..sebenarnya yang jadi aku teruja n excited cnfm2 la bila tgk bola tu pasukan yang kita sokong menang :p..klu kalah hahahah mesti la x syok kan??

hihihi malam tadi walaupun tgk tv berdua jer kat umah sewa nuuuu tapi gamat cam 4 5 orang jer yang nengok...x sangka masa gol kedua aku terjerit GOL dengan kuat...maaf jiran2 (eleh umah lain pun tgk gak..aku dengar jer diorang bising :)

walaupun macam2 drama yang jadi masa perlawanan MALAYSIA lwn INDONESIA malam tadi...macam2 hal la pulak...isu laser??? isk2 x baik la kan..macam ayat fafau dalam radio hot fm pagi tadi...BIAR MULUT LASER (:P) tapi jgn la laser2 orang hiihihi

namun jaringan 3-0 tu xde kna mengena langsung ngn insiden laser...tu sume berkat usaha pemain2 malaysia..TAHNIAH..owh aku bukan pengulas sukan yang baik...:p

p/s: daripada x kenal sgt pemain2 malaysia terus kenal...syabas.. sampai masa nak tido pun aku terbayang cam mana MALAYSIA gol kan bola...ngeeeeeeeeeeeeee

3 dah tinggalkan jejak:

fikaryna said...

suka jugak..hrp2 kt tmpat depa..kita pun menang bergaya!

Kanda Jebat & Iva Saionji said...

iva tengok sengsorang..tu pon kejap-kejap tukar channel lain..hikhikhik

Mak Su said...

moga kita terus menang :D