# # 2 # 3 'sebuah persinggahan sementara': semakin kureng cerita...
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, July 1, 2010

semakin kureng cerita...

apa mau cerita ni...barangkali sudeh xde idea kot...hah tetiba bahasa aku jadi camni plak...hihihi cuaca kat area aku sekarang ni alhamdulillah..sgt2 bagus n setiap malam sejuk jer..aku suker...

yeahhh kegilaan untuk bershopping baju hari raya semakin teruk..tapi aku berjaya gak tahan...sudah2 la...sudah ade 3 helai yang dalam proses penjahitan tapi masih ade lagi 3 helai yang bakal aku bawa suh mak jahitkan....lalallalal tu mmg perangai aku kan...klu baju raya tak sampai 6 pasang mmg bukan aku...

baju raya termasuk baju kerja ok! suka buat sekali harung..hik hik hik

minggu ni aku balik kg..sebelom tu nak hang out ngn wati ngn dayah dulu...sebelum dayah bergelar raja sehari...budget nak pi karaoke..huh.. time ni aku akan menyumbangkan byk lagu :p korang jgn pitam ok!

P/S: minggu depan mahu ke muar 2 hari 1 malam....bakal saksikan 1 lagi persandingan kawan baik aku..hoh mahu bawa DSLr :)

6 dah tinggalkan jejak:

misscrab83 said...

selamat menyaksikan perkahwinan.selamt guna DSLR..hoho best eh.
nk nyanyi lagu pe? lirik dh siap ker?...

[s][u][e][h][a][n][n] said...

cik ketam: hahahahah selamat2..lagu..rahsia kih kih kih

wawa syaida said...

hehe...jangan org yang nyanyi tu pitam sudaaa...

nyanyi lagu nobody k hehe sambil nari-nari cam diorng tu +______+

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ said...

wah aku tak jumpa la ko selama seminggu minggu depan. ekekekeke


len kali mo pinja itu dslr tapi mo kena kursus seminggu sebelum guna ekekek. ai tak pernah pegang ma

el said...

wow 6 psg
k.el satu psg pun xde lg..bak spsg bleh..hahahaha

aku_tiewa said...

da beli baju raya ke??
wah syoknya..