# # 2 # 3 'sebuah persinggahan sementara': comel...kiut ...jgn makan leh tak :p
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, July 6, 2010

comel...kiut ...jgn makan leh tak :p

malam tadi gi umah k ayu kat ngn jj equine park...1 st time la aku sampai situ..ambik coklat hantaran yang si dayah ni nak..aku tolong orderkan jer sebb aku rasa coklat yang k ayu buat ni cantik menarik n sedap...klu korang nak tgk lanjut pgi la SINI..kawan2 aku kat opis pun ade gak datang belajar buat coklat dari k ayu ni...

aku nak curi 1 la..ekekeke

comel2 n kiut2 cokelat nih

simple tapi cantik

ade sesapa nak bagi aku cokelat macam kat atas tu...bagi la wei...aku nak hahahaha mengarut jer..nak beli la sendiri x pun pi belajar buat pastu makan la sampai lebam :p

abaikan la pompuan kat atas tu...dia x dapat coklat la tu :p

pe pun tQ sesangat kat k. ayu yang sudi nak ambik order dari aku untuk si dayah ni...jumaat lepas aku gigih gak try call k ayu nak order..klu ikutkan susah la tapi mungkin sebb ckit n dah rezeki kot....hihihi pas ni aku nak order plak la...untuk sapa erk.. hahahahha

P/s: sonoknya tgk orang buat bisnes2 ni...haku????




3 dah tinggalkan jejak:

ejaMaria said...

alahai... cantik sangat sampai sayang nak makan pun tak best jugak... hehehehe...

el said...

sedapnye sue..mmg sayang nk mkn tp kalo dh mkn sure jap jek abis..bila nk simpan...tutup bukak fridge hahaha

misscrab83 said...

jauh nyer tempah cklt.kwn aku pun ade buat .kat ampang tu jer...