# # 2 # 3 'sebuah persinggahan sementara': jenjalan hujung minggu...
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, June 12, 2010

jenjalan hujung minggu...

salam hari sabtu semua.....

kul 12.00 kang aku nak pgi jenguk jalan tar...cam lama x aku x pi sana...rasa rindu suasana ramai2 orang yang sesak2 tu...nak2 lagi cuti sekolah....

bukan nak bershopping bagai walaupun kat ctu mmg tempat shopping yang sgt berbaloi...cuma nak teman kawan aku si dayah tu pi cari tudung untuk nikah dia nnt...hope jumpala yang berkenan di hati...aku bab2 meneman ni mmg dah bese la..hahahahaha

aku xde plan nak beli apa pun..tapi x tau la..x sampai lagi mmg la boleh cakap x mo beli apa2..bawa duit ckit jer la..klu ade duit byk nnt mula la ngade2 nmpak tu nak beli...nmpak ni nak beli...hohoho

nak usha baju raya kaler merah la...lalalalalalla

okeh...beransur dulu la erk..jalan tar....tunggu aku hahahahahah

p/s: nak makan laksa n cendol kat pasar jalan tar hari ni..nyum2..

9 dah tinggalkan jejak:

el said...

ha yelah tu neman eh
sure beli tudung..kan leh harap sgt nie..kahkahkahhh

wawa syaida said...

ari tu pi jalan tar gak...plan nak beli tudung ja...pastu sangkut beli baju kurung sekali kikikiki

aku_tiewa said...

Biasala tu..
benda yg x dirancang..
slalu je b'laku
time g shopping..hihi

zella y said...

sy pon gi jln tar hr sabtu pastu hujan kejap..alahai...

HonEyBuNNy said...

wahhh..ramai da ckp lksa kt jln tar sedap...sedap eh??nak try jgk la...

fikaryna said...

tumpang shopping gak..huhu..

[s][u][e][h][a][n][n] said...

k el:hahhaha percayalah sue x beli tudong pun...rembat kain ela!

wawa: bese r tu..niat hati nak beli lain :)

tiewa:aah..pompuan cam tu la heeee

zella:masa hujan tu sue terperangkap dalam ariani hahhaha tgk2 je..beli xde r :p

honeybunny:mmg superb...puas hati tau...try la..hehe

ryna: sila la ke kl :p

[z@ck] said...

teman org beli tudung nikah?ko bila plak?hahaha

[s][u][e][h][a][n][n] said...

zack: x tau la...doakan eyh...