# # 2 # 3 'sebuah persinggahan sementara': supprise party!!!!!
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, October 7, 2009

supprise party!!!!!

aku pening n jiwa kacau la ptg ni...tapi nak update gak blog ni...kang bersawang, puan tini sebelah tu asyik sound jer....hahahahahha

aku sebelum supprise party...hihihi ni la hobi baru aku ngn hp baru aku tau...wawawawwaaw


antara tetamu2 cilik yang hadir...turut memeriahkan keadaan...

makanan yang ado....simple2 jer...kfc jer x sampai gi....

kek untuk besday girl


besday girl n 2 anak2 kesayangannya bersedia nak tiup lilin.1 2 3....

gambar2 candid....

sempat gak kitorang bergambar kenangan...

En. rahim, en. zaidi,en. husaini, suhaimi n amir

actually ni suprise tuk kak emy..ala kecik2 jerk... masak pun main2... :p hope k. emy suka n ingat..heheheh sambil celebrate tu kitorang beraya la sekali memandangkan syawal masih ade lagi...kenyang tol makan hari tuh...pening pale aku ayik2 mkan ayam...

P/s..sesiapa yang terasa x puas hati ngn majlis kecil2an ni jgn la terasa sebb dah nama pun suprise party kan...hohohoho



yang cute...aku la

4 dah tinggalkan jejak:

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

yg cute yang aku tak boleh tahan..gealk guling2 muahahahahaahha

birthday aku taknak buat surprise party..
aku nak buat2 lupa boleh?? muahahahahaha

insyaallah, kalau panjang umur dan murah rezeki kita celebrate birthday ko besar2n memandangkan ko dah semakin tua dan aku semakin muda..ekekekee

[s][u][e][h][a][n][n] said...

xde sapa nak kata aku cute..huhuhu

aku x mo suprise party...malu lerrr. ko bagi la ku ghumah ker..bf kaya raya ker hak hak hak :)

Emy Amir said...

thanks to sue ngan tinie lagi skali for the birthday party yg memang tak dijangka 2 tuh...amboii...biler plak kirang planning ye...hikhikhk...thanks... * hug untuk korang*..anyway, korang tak pilih kain lagi tau...pilih jgn tak pilih..again, its free..don worry!.. ;)

[s][u][e][h][a][n][n] said...

ishhh2 k emy ni..udah2 la cakap thanks tu...penat nak jawab sama2 kasih ni..ala xde menda pun ala kadar jerkkk...huhuhu (sonok buat sesuatu yang seronok untuk seronokkan orang lain):p