# # 2 # 3 'sebuah persinggahan sementara': mmmm pompuan..camtu la
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, October 23, 2009

mmmm pompuan..camtu la

Malam tadi aku, wati n dayah kuar..menaiki viva putih yang dipandu wati ikut rancangan asal nak gi pasar malam yang telah menjadi tempat favorite kami kat melawati nuuuu...walaupun kami ni duk ampang..(bukan sebb ade abang ayam yang sedikit hensem tu...kah kah kah) pas balik kje aku siap n kitorang pun pg..dayah n wati byk cakap lak malam tu dalam kete, aku hanya mendiamkan diri sebb perot aku sakit n aku mengalamai kesejukan yang sgt2..aku lebih rela layan blues masa tu sambil dengar2 apa yang diorang borak..

byk gak destinasi kitorang malam tadi...memula g opis wati sebb dia tertinggal beg duit..ishhh2 aku tunggu dalam kete..malas kuar..sesekali hp aku bising tapi aku malas angkat..aku biar jer..lama2 bunyi hp tu diam la..okeh kita pgi pasar malam...let's go..dalam kete waktu tu senyap...tiba2 wati ajukan kitorang soklan ni..

wati : korang rasa bahagia x kalau kawin ngn laki orang...
aku : laju jer mulut aku jawab..depend la (walaupun dalam hati aku x setuju langsung!)
dayah : apa wati? aku xnk sakitkan hati pompuan lain...klu laki tu boleh wat isteri pertama macam tu mesti dengan kita pun dia leh wat nnt. (maksud dak ni, dah de isteri 1st pun leh menggatal, klu dah de 2 pun leh wat juga...kuota de 4 kan) huhuhuhu

tutup la cite ni..x mo cite..takut..hohoho pas tu kitorang sampai pasar..aku dah x tau nak makan apa..jeling sana, jeling sini xde makanan pun yang membuka selera aku..semua lorong dah masuk aku beli roti john yang panjang jer..dah beli makanan kitorang gi beli syur, ikan , bahan2 tuk masak mee n kuew tiaw seadanya.. (tuk wat breakfast kitorang ni) maklumla hari2 bawa bekal..grrrr sampai x tau menu apa nak masak..

habis cite kat pasar gi masuk giant la kat seberang jalan nuh...naik kat tempat barang elektrik...wati cari hadiah kawin member dia..aku lak cari tempat sidai baju..tapi aku x berkenan lak..bila dah settle wati offer lak nak gi care4 wangsa maju nak cari kot2 besi tempat sangkut baju kat sana lagi byk pilihan...kul 940 rush ke sana..sampai sana terus masuk dalam care4 n cari...huhuhu ade pun..dah bayk kedai tutup la...gi pun dah kul bpe ni..perot lapa ni..beli aiskrim mcd jap...usha2 kat mamat yang comel muka dia huk huk huk pas tu kitorang balik..

tesco kita x nak pg ker malam ni? hahahah.. memandangkan kami ni bujang so xde la sesapa nak larang ke mana pun kitorang nak pg..cuma kna tahan la bila boyfren hntar msg cakap nak tido kat care4 ke ni???? hahaahah korang bayangkan klu dah kawin mesti hubby korang malas nak layan kerenah korang yang kjap nak gi sana, nak gi sini... barang tu nak beli, barang ni xde lagi kata umah...hahhahaha

okeh suma kita balik...eleh xde r lewat mana sampai umah...10 lbih jer...blik tu makan tapi memasing x habis..kemas2 n tido....sok kje la wei.

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

4 dah tinggalkan jejak:

sI tEDI said...

klu boleh elakkan

myfamilybiz4u said...

salam perkenalandan salam ziara :)

[s][u][e][h][a][n][n] said...

tedi: masa ni jer...lain kali akan ku elakkan..huhuhu

Alimaz-Kembara Terasing said...

salam perkenLAN...salam ziarah....semua tu boleh kita elakkan....akak masuk ikut blog tedi....heheheh