# # 2 # 3 'sebuah persinggahan sementara': jalan2 di jalan raya
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, October 7, 2009

jalan2 di jalan raya

tradisi bese yang akan berlaku di kg melayu ampang apabila ade open house...x mungkin orang buat open house kat jalan raya kot hahahhaha...sampai depan umah aku pun jam..kononnya x nak lalu luar jammed...alih2 jalan dalam pun sesak gak..sabtu lepas 03/10/09 aku rasa ramai tol rakyat malaysia yang bermurah hati wat umah terbuka kat kl ni kut...di sana sini...walaupun aku xde jemputan mana2 umah terbuka hari tu tapi kesannya aku rasa sebb malam tu aku nak kuar...bermula dari thgari klu x silap aku sampai la malam...kat mrr2 jam melekat..tu info dari wati la..huh kitorang nak gi pasar malam saja jalan2..sambil 2 kitorang ngn rela la terjebak ngn kjam tu..sib masa tu dah x berapa sgt la...ala2 manja je jammed nyer..

sebelum kuar malam tu...sempat lagikk (kat belakang tu peti ais aku...hutang grrrr)

sempat gak aku snap gambar..(perkara bese bila ade hp baru kat tangan)perghhh....

selalu asyik aku ngn dayah jer ade pic bila dalam kete...malam tu aku cakap ngn dayah..snap pic wati sekali..sian lak wati (sempat senyum walaupun tgh drive) hehehehe

kete banyak kat mrr2...

on the way nak balik pasar la ni...aku ngn dayah dah rasa x sedap perot malam tuh...mungkin byk makan n tekak dah muak makan ayam...ayam n ayam...kuih raya lagi..so singgah petronas kat ampang cari ENO HALIA ggggrrrrr..kegunaannya untuk melegakan angin dalam badan n penghadaman...wah2...sib x lawan2 perang kentut malam tu...:P
malam tu memasing tido awal sebb penat n aku jer lmbat ckit melayan cite bengong tV3...zzzzzzzzzzzzzzzzz

2 dah tinggalkan jejak:

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

eno halia..perang kotut la korang malam tu..hahahaha

aku tak pernah rasa, sedap ker ha??

[s][u][e][h][a][n][n] said...

ishhh x la...kitorang perang sendawa jerkkkkk..kih kih kih...