# # 2 # 3 'sebuah persinggahan sementara': bila aku rajin ni la jadinya...
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, October 26, 2009

bila aku rajin ni la jadinya...

hoho teruja gak aku bila dapat wat kuih yang nampak cam mudah semudah menyebutnya tapi agak mencabar bila nak buat...hahhahaha 1st time aku buat sendiri karipap ni..selalu kat kg, mak yang buat..aku tgk jer..xnak ambik pot pun..ni bila dah duk umah sewa pandai2 la..mmmm aku dapat kata kat sini ok la..kna byk improve lagi gamaknya..tapi still leh makan tau..hik hik hik.. jenuh aku menyiapakan karipap ni sampai x sedar dah nak malam..yang kelakarnya aku buat kuih ni sambil berdiri..nak ambik feel nak wat kelepet kat tepi karipap tu..hak hak hak..terisi gak masa lapang aku hari sabtu lepas..dalam kul 3 ptg la aku mulakan operasi ni..

taraaaaaaaaaaaaaa....

inti karipap

karipap yang dah berjaya di kelepet berbagai2 bentuk...hihihi

puas hati aku..ade rezki n masa leh torai resepi lain lak..huhuhu coming soon..apa erk...nnt2 la pk lu nak masak @ buat kuih apa..hihi makan + masak + makan? camno nak kurus ni..wawawwaw

P/s: pada housemate aku..tq the vey2 much sebb support aku tuk mencuba buat kuih n macam2 lagi n jugak tolong makankan apa yang telah aku masak...kalau x sodap tu harap maaf erk n sila la bagi pendapatan..eh pendapat grrrr..

3 dah tinggalkan jejak:

sI tEDI said...

wah!! jdi lah tu..

aku mmg x pernah buat karipp.. nak makan belijek..
buatlg puas..:)

[s][u][e][h][a][n][n] said...

malu ler tedi..karipap tu suma x sama saiz..hahhahah

aku akan berusaha lagik.. :p

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

helo helo..
aku teringin nak rasa
sila goreng and bw p opis..kuikui