# # 2 # 3 'sebuah persinggahan sementara': tiba2 mood mahu beli minyak wangi menjadi2...
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, September 30, 2010

tiba2 mood mahu beli minyak wangi menjadi2...

salam...hihihi ntah angin datang dari mana tetiba aku menjadi begitu teruja ngn minyak wangi....hahhaha semuanya berlaku tiba2 sejak aku tertgk kat SINI wahhhh syoknya...harga pun leh tahan...

ikhlas aku bagi tau aku ni bukan hantu minyak wangi pun...dulu aku guna minyak wangi avon jer...pas tu up la ckit guna one drop...tu pun pening pale aku nak bau satu2...aku suka guna one drop pun sebb harganya murah n leh dapat macam2 jenama..hihihi

bila tgk kat sogo yang set minyak wangi tu..wahhhhh mmg best giler tapi x gamak lak aku nak beli....lom lagi kot..mana la tau ade rezeki aku beli la.. (ntah tahun bila :p) 3 @ 4 ratus tu macam2 leh buat..hihihi

P/s: opss kna beringat gak...jgn pkai wangi2 sgt...nak2 lagi pompuan..ala kadar sudah..

p/s: sy x pkai minyak wangi pun... (iklan downy passion :p)

4 dah tinggalkan jejak:

Mak Su said...

kalu time sales murah ker kat sogo tu? sbb maksu ni x pakai minyak wangi, sental ngan daun pandan jer, ahaks

FyZa said...

2 la pasal..tgk yg nie b'kenan..yg 2 b'kenan..padahal stok dah bnyk..huhu..pempuan kan..keh3

FyZa said...

2 la pasal..tgk yg nie b'kenan..yg 2 b'kenan..padahal stok dah bnyk..huhu..pempuan kan..keh3

::alwaniamalini:: said...

heheh saya pon x pakai myk wangi gak. pening! huu