# # 2 # 3 'sebuah persinggahan sementara': ada masa2nya aku malas nak jawab mesej...xde r teruk sgt kan??
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, October 7, 2010

ada masa2nya aku malas nak jawab mesej...xde r teruk sgt kan??

salam korang....tgh watpe tu??? makan biskut raya..hihihihi sila la sila makan...

hrmmmm pernah x korang mengalami keadaan malas @ berat sgt nak reply msg? walaupun msg tu mmg korang tunggu...sombong??? eh xde r sampai tahap camtu...mungkin time tu korang penat....ngantuk @ tertido (ni la selalu alasan aku :p) xsedar bunyi hp walaupun dah letak ringing paling kuat ...ataupun mmg ade masa2 tertentu....agk2 rajin balas la msg...klu rasa malas x yah la balas tanpa ade rasa bersalah kat orang yang msg korang tu.... ataupun sakit hati kat orang yang bagi msg tu...huhuhu tapi bila korang msg orang n orang tu plak x reply jgn la kamu kecit hati....lalalalalal

aku??? waktu belajar dulu mmg la syok betol reply2 msg ni...nak2 lagi msg dari dia...hahahahah tapi la ni erm x berapa excited la...mungkin sebb usia? lebih pentingkan privacy @ malas la senang cite...

pe pun memasing de cara sendiri...mungkin msg2 ni dah x syok...lagi best call @ jumpa ke...ye ker? x kisah la memana...

p/s: erm mak x pandai nak msg2...klu x leh la hari2 aku msg mak hhuhuhuhu

p/s lagi: msg malas erk...tapi hp x leh lekang dari tangan :p ape cer tu ngeeeeeeeeeeeeeee

4 dah tinggalkan jejak:

misscrab83 said...

klu msg tak penting mmg aku pun mls nk rply...tak kesah la msg sp skali pun...

[s][u][e][h][a][n][n] said...

ketam: hahahahha klu ko msg aku tulis note-sila balas muahahhahah

FyZa said...

dlu klu msj x bnyi ja mula rasa cuak..eh apasal x dak msg nie..nset aku rosak ke line x ok..tp skang dah x kisah pun..nset pun letak merata..huhu

[s][u][e][h][a][n][n] said...

fyza:yeahhhhh...sian nset tu..dulu hari2 nak berkepit ngn hp :p