# # 2 # 3 'sebuah persinggahan sementara': hujung minggu!!!
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, July 20, 2009

hujung minggu!!!


Daripada xde buat apa2 time cuti kitorang pun menghabiskan waktu ptg kitorang kat cni...selain leh membuatkan badan jadi sihat..hahhah dapat gak elakkan dari tdo @ tgk tivi yang kadang bosan tu ...bila tempat ni dah membangun nnt..perghh...pasti ramai yang datang berkunjung..

pemandangn kat sana...bila dah berpeluh rasa nak menyelam dalam air tasik tu (ade berani?) hik hik hik

gadis2 duk jap....1 2 3 senyum..

gaya seorang bakal guru jasmani sek rendah hahahahhhaha (gelak 18 x)


penat :p

dah wei jgn bergambar lagi...jom kita p buat sit up...caiyok2 sampai nak maghrib la kitorang kat sana...klu tiap2 minggu camni sihat aku wei.. jumpa lagi

2 dah tinggalkan jejak:

misscrab83 said...

sume sal g xtvt sht jer.bgs tul k.ana neh...

[s][u][e][h][a][n][n] said...

x pe r wei...aktiviti ni cuma perlukan kekuatan mental je n kerajinan...hahhahaha