# # 2 # 3 'sebuah persinggahan sementara': buat homework..la la la
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, July 13, 2009

buat homework..la la la

TAG BEG KEROJE

1. sila ambil gambar beg yang anda bawa ke kerja (kalau ada 2-3 pun, masukkan sekali)

nyatakan sebab- sebab anda suka bag kerja anda itu.

Jenama GUESS tu..x tahan tol...(sekarang guess dijual di mana2 dengan harga mampu milik) hahahhahah suka x suka tu jer beg yang aku ader...hahaha..yang lain kecit..beg ni agk besar n boleh memuatkan byk la gak barang...(termasuklah bekal aku..huhuhu) actually aku x berapa nak ingat la beg ni dah berapa lama ngn aku..klu aku x silap la dah masuk 3 thun lbih..dulu aku sangat jarang guna beg ni..konon sayang la tu tapi sekarang ni aku dah semakin sedar hari2 aku bawa beg ni pegi kje :) selagi beg ni ok n x rosak n sedia lagi berkhidmat tuk aku aku guna la...huhuhu


kemudian, sila ceritakan sedikit ape yang terkandung dalam beg kerja anda itu. sila sertakan gambar sekali..(tak payah la kemas beg tuh semata- mata nak go public...:D) kemudian terangkan secara detail isi bag anda.

erm..apa erk yang ade..sssshhh harta karun...hihihih..korang tgk la sendiri apa yang ado.. x nampak????nih aku bagi lagi dekat

sebenarnya ni kira dah kemas la....segala sampah n resit baru aku buang tadi...tapi aku sebenarnya mmg suka kemas beg kje ni...takut plak klu serabut sgt nnt x psal2 aku gi kje bawa tikus...hik hik hik


LV kesayangan aku...

beg make up aku...(dulu barang2 ni sgt bersepah dalam beg..sekarang tidak lagi...)dalam beg tu ade lipstik...minyak wangi..bedak compact..eye liner..maskara..handplus n pendrive (ni termasuk make up ke :p)

4. sila nyatakan kenangan manis atau apa yang istimewa nya pada beg itu pada anda.

Uik...mana de kenangan manis maupun masin....cuma yang aku tau beg ni dah byk berjasa kat aku..jap2 nak pk...yup baru ingat..beg ni aku beli guna duit hasil titik peluh aku n beg ni dipilih oleh kawan aku yang baik...hahahahha

ye yey yey aku berjaya...siapkan homework ni.. :p


tag 2 orang yang lain

1. ney
2. misscrabe

7 dah tinggalkan jejak:

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

hahahaha
aku macam tak percaya jer ko dah berjaya buat tag..hikhik hud job!!! len kali aku tag ko lagi :)

[s][u][e][h][a][n][n] said...

aku cube sedaya upaya aku..huhu pecayalah tu aku yang buat..hhahah

ney. said...

HAA... KO TUNGGU AKU BUAT PULAK

misscrab83 said...

ko tag aku gak ker? tp slh eja nickname aku...

[s][u][e][h][a][n][n] said...

ye la ko...ala lbih kurang la wei...dah tuleh bru perasan...ampun

[s][u][e][h][a][n][n] said...

aku tuggu korang jawab tau :p

misscrab83 said...

okeh nti2 aku jawab.hahaha skg bz arr.gmbor tak snap g..